2010-11-04 13:45:08• hírek • Szatmár.ro

Szakértővel bővült rovatunk

Szakértői rovatunk egyre nagyobb népszerűségnek örvend olvasóink körében. Naponta több szakemberhez érkeznek érdekesebbnél érdekesebb kérdések, akik rövid időn belül gyors és pontos megoldást adnak a kérdezők problémáira. Mostantól  újabb szakemberhez  fordulhatnak olvasóink.

Bódis Botond szülei révén a gyógyszerész szakmában nőtt fel, és így már középiskolák korában sikerült elsajátítania a szakmát. Az érettségi után Nagyváradi Orvostudományi és Gyógyszerészeti Egyetemen folytatta tanulmányait, majd a mesteri diploma megszerzését követően, 2007 óta részt vesz a családi vállalkozásukhoz tartozó gyógyszertár működésében.

Szakértőnk vezető szerepet tölt be a 2009 óta működő Korall klinikában, így olvasóink bármilyen kérdést feltehetnek a klinikával kapcsolatosan.  Fontosnak tartja a szakmai továbbképzéseket, és családi vállalkozásaikkal arra törekednek, hogy minél jobban emeljék a szatmárnémeti egészségügyi ellátás szintjét.

"A szüleim révén ebben a szakmában nőttem fel ezért el sem tudtam volna képzelni magam más területen, pedig a gyógyszerészet nagyon nehéz szegmense az egészségügynek. Pozitívumnak tartom, hogy vezető pozíciónkat a krízis ellenére is sikerült megtartanunk, és mindemellett Szatmárnémeti egészségügyi színvonalát magyarországi szakértelemmel próbáljuk emelni." - mesélte el Botond.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: